Olga Kalashnikova

 

Tijekom tog perioda igrala je različite uloge, od ruskih klasičnih drama pa do suvremenog mjuzikla. Kao glumica i pjevačica, sudjelovala je na međunarodnim festivalima u Francuskoj, Njemačkoj, Meksiku, Japanu, Poljskoj. S predstavom Dogs proputovala je cijelu Rusiju i ostale zemlje. Predstava je odigrana više od 600 puta.

1989. godine organizirala je glazbenu grupu "Kabatchok". Projekt je imao vrlo uspješnu turneju po Njemačkoj, Japanu, Brazilu, Engleskoj, Škotskoj. Grupa je bila nominirana za najbolju stilsku grupu na festivalu - Actors  are singing, Andreya Minronova u Moskvi i osvojila je grand nagradu, kao i na natjecanju Nijny Novgorod. Grupa je objavila dva albuma.

Predstave

The minute of silence 1995., Once upon a time one girl is being (musical) 1997.,school's valse" 1999. i Last ring 2000. godine. Sve su se predstave izvodile na velikoj pozornici Rostov-on-Don kazališta za djecu i mlade.

Od 1989. godine radi kao volonter s međunarodnim skupinama na kazališnom festivalu za djecu i mlade - Minifest.

Od 1991. pa do danas radi kao autor, novinar, producent radio emisije na FM radio stanicama Hit Fm, Europe+, The radio 7 on seven waves, Radio Rostov 101.6 FM.

- Od 2007.  -  danas - međunarodni koordinator MINIFEsT-a - kazališni festival  za djecu i mlade.

- Od prosinca 2007. - Svibnja 2009. - radila je na drami u Rostov kazalištu, autora Gorkyja.

- Projekt Minicult - ruski internacionalni kulturno-kazališni centar - započeo je s radom 2009. godine s grupom ljudi istog mišljenja iz grada Rostov-on-Dona.

 

Kontakt:


www.minicult.ru

www.svoboda-3.ru