Don Hihot

O nama

Osnova svih predstava DON HIHOT-a je na jakim karakterima i dobroj priči, a pojedine predstave nude i interakciju s djecom.

Igramo u svim prostorima (Centrima za kulturu, kazalištima, učionicama, holovima, sportskim dvoranama, trgovima…) jer su naše predstave prilagodljive i napravljene da razvesele, ali i educiraju djecu.

 

O predstavama

Pčelice, pazi! - interaktivna ekološka predstava o nevoljama Pčelice Evice kojoj u borbi protiv Motela Jacka pomaže Medvjed Neven uz mnoštvo originalnih songova

Priča o lavu i pametnom zečiću - originalne lutke iz IRANA - poučna priča o zečiću koji je nadmudrio strašnog lava te je ponovno nastao mir u njihovoj stepi

Baka Mraz u akciji - Baka Mraz uz pomoć vrtnog patuljka Štefa (lutka) odluči ove godine umjesto pečenja kolača - proputovati svijetom i upoznati različite božićne običaje

Don Quijote kod nas - komedija o legendarnom španjolskom vitezu Don Quijoteu koji je posjetio i naše vrijeme te se zajedno sa Sanchom suočava s novotvorinama 21. stoljeća

Dobrica Dabar - hoće li naš Dobrica Dabar uz pomoć svoje prijateljice Naftne Klackalice uspjeti postati zaštićena vrsta? Ili, ipak postoji nešto bitnije od toga?

 

O radionicama

Radionice su prilagođene voditeljicama i voditeljima dramskih skupinama u vrtićima i školama. Također postoji mogućnost vođenja radionica i s djecom. Idealna priprema za Lidrano!

Edukativno kreativne kazališne radionice koncipirane su tako da pružaju mogućnost učenja: dramskog pisanja, postavljanja teksta na pozornicu te nude osnove glume s naglaskom na pedagoški pristup.

Ujedno, radionice razvijaju kreativnost i maštu jer svaki polaznik na kraju može osjetiti čaroliju "dasaka koje život znače".

 

Kontakt

Kazališna družina "DON HIHOT"
Ljudevita Gaja 8
10 310 Ivanić-Grad

e-mail:

GSM: 091 781 51 05

www.donhihot.com

Osoba za kontakt: Vera
01 288 11 33
091 722 01 98

Jurišajmo u kazalište s DON HIHOT-om!