Novosti:

25.10.2011. Više dobre drame!

Radionice dramskog pisma Atelier Epicentar upisuju nove članove! Prva radionica će se održavati u prostorijama Kazališnog Epicentra ponedjeljkom od 19-21h. Prijavite se!

24.10.2011. Interno traži nove tekstove!

Izvadite tekstove iz ladica i prijavite ih na Interno! Tekstove šaljite na i rezervirajte termin za predstavljanje svoje drame što prije!

24.10.2011. Noć kazališta

Ovogodišnja Europska noć kazališta održat će se 19.11.2011 u sedam zemalja, Hrvatskoj, Slovačkoj, Austriji, Bosni i Hercagovini, Sloveniji, Srbiji i Crnog Gori. Toga dana kazališta daruju izvedbe, ali i otvaraju svoja vrata publici pa, rušeći na trenutak iluziju kazališta, produbljuju vezu koju publika ima s onima koji za nju igraju i mjestom na kojem to rade. Sva događanja u sklopu ove jednodnevne manifestacije okupljena su oko jednog cilja – ostvarivanja novog i drugačijeg zajedništva kazališne publike i kazališnih umjetnika u jedinstvenom iskustvu.

22.10.2011.

U Čakovcu je završen 14. Susret profesionalnih kazališta za djecu i mlade. Nagradu za najbolju predstavu u cjelini ravnopravno dijele predstave:  “Mala djeca, veliki ljudi”  Dječjeg kazališta Dubrava iz Zagreba i predstava “Ružno pače” Zagrebačkog kazališta mladih. 

18.10.2011. Intervju s Kristinom Gavran

Početak druge sezone Interna otvoren je predstavljanjem drame Kristine Gavran. U razgovoru s autoricom donosimo njezina razmišljanja o pisanju, drami i planovima za budućnost.

12.10.2011. INTERNO predstavlja Kristinu Gavran!

U srijedu, 12.10. u 19h Interno otvara drugu sezonu predstavljanjem drame "Pred vratima" autorice Kristine Gavran!

09.10.2011.

Dragi prijatelji,

Projekt Mreže neovisnih kazališta/kazališnih družina u RH, koja je prvi puta uspješno održana u kazalištu Mala scena od 1. – 4. rujna ove godine, ušao je u završnu fazu Natječaja za donaciju Zagrebačke banke. Od čak 619 projekata u 3 kategorije odabrani smo među 5 najboljih! No, prema novim pravilima Natječaja sredstva će se za projekte u 2012. dijeliti prema broju glasova koji će se skupiti na posebno napravljenoj Facebook stranici ZABA Donacije. Vi nam možete pomoći svojim klikom i na taj nam način omogućiti da slijedeće godine bude još bolja! Ono što vas molimo da učinite jest da se ulogirate na svoj facebook profil, lajkate stranicu ZABA donacija i kliknete na naš projekt

Napominjemo da svaka osoba može lajkati za samo 1 projekt unutar 1 kategorije. Svaki klik na naš projekt znači veću donaciju za naš projekt odnosno, još bolju i uspješniju ! Preporučite nas i svojim prijateljima i na taj način poduprite neovisnu kazališnu scenu u Republici Hrvatskoj.
Glasanje traje do 28. listopada 2011.

Unaprijed Vam zahvaljujemo na podršci i vidimo se na slijedećoj !

INTERNO. Nova sezona.

14.09.2011. INTERNO. Nova sezona.

Interno je u prvoj godini djelovanja uspio stvoriti identitet mjesta prijateljskog i profesionalnog okupljanja skupine dramskih pisaca. Nakon ljetne stanke počinju pripreme za novu sezonu Interna! I da - tražimo nove tekstove!

Radionice dramskog pisma u Epicentru

14.09.2011. Radionice dramskog pisma u Epicentru

Mi u Atelieru Epicentra vjerujemo da stvaranje dramskog teksta nije nešto što se može kroz predavanja naučiti. To je umijeće koje se polako brusi i razvija ... Ove godine Epicentar započinje s programom radionica dramskog pisma “Atelier Epicentar". Upisi su u tijeku!

Kazaliste Tvornica lutaka otvara sezonu na Sceni Grič, Jurišićeva 6, Zagreb.

13.09.2011. Kazaliste Tvornica lutaka otvara sezonu na Sceni Grič, Jurišićeva 6, Zagreb.

Niste vidjeli predivnu dječju predstavu koja je preskočila vrijeme, prostor i svjetlost? Djeca u Sibiru ovog su ljeta s oduševljenjem pozdravila gostovanje zagrebačkog Kazališta Tvornica lutaka na festivalu u dalekoj Burijatiji, a sad tu istu priliku imaju i zagrebački mališani. Pripremite se, otvorite srca i maštu i uplovite u svijet bajke.

U subotu, 17.09.2011. u 11h Kazaliste Tvornica lutaka otvara sezonu predstavom "Blago" u reziji Damira Klemenica, te izvedbi Petre Radin i Vladimira Tintora, a koju poklanja malim i velikim gledateljima.
Rezervacije na telefon: ili preuzimanje ulaznica uoči predstave.

Marketing Kazališta Tvornica lutaka - Kontakt: 098614977