2. Burza Mreže neovisnih kazališta i kazališnih družina

Kazališna burza manifestacija je na kojoj kazališta okupljena u Mrežu neovisnih kazališta i kazališnih družina u RH prikazuju predstave kako bi izravne korisnike i širu javnost upoznali sa svojom ponudom.

Na Burzi će tijekom 5 dana biti prikazano 19 predstava neovisnih kazališta i kazališnih družina, a kao dio popratnog programa Burze održat će se i dva okrugla stola.

Sva događanja odvijati će se u kazalištima Mala scena i Vidra, a popratni program i druženje nakon predstava održavat će se u Funk clubu, Tkalčićeva 52.

Na Kazališnoj burzi upoznat ćete i predstavnike neovisnih kazališta i kazališnih družina te ćete izravno moći ugovoriti predstave koje su vas zainteresirale.

Prva Burza održala se s velikim uspjehom krajem kolovoza 2011. godine, a zbog velikog interesa šire javnosti ove ćemo godine omogućiti ulaznice s 50% popusta za gotovo sve izvedbe.

Ulaznice možete kupiti na www.ulaznice.hr, www.mala-scena.hr i na blagajni kazališta Vidra prije početka predstave.

Dvorana Vidra
Draškovićeva 80
01 4810 111
ulaznice na www.ulaznice.hr

Mala scena
Medveščak 2
01 4683 352
01 4683 373
www.mala-scena.hr

kontakt

Dođite na Kazališnu burzu, informirajte se o ponudi neovisnih kazališta i kazališnih družina, ostvarite pogodnosti i zajedno s nama osnažite ideju o podizanju kvalitete profesionalne kazališne djelatnosti u Republici Hrvatskoj.

Budite i ove godine s ekipom entuzijasta!

Vaša Mreža