ATELIER EPICENTAR - radionice dramskog pisma

Mi u Atelieru Epicentra vjerujemo da stvaranje dramskog teksta nije nešto što se može kroz predavanja naučiti. To je umijeće koje se polako brusi i razvija, i to najbolje kroz dijalog s autorima, bili oni početnici s velikom idejom, profesionalci s višegodišnjim iskustvom, ili slavni svjetski pisci koji s nama iskustvo dijele preko svojih radova.

Zbog toga su radionice dramskog pisma u Epicentru zamišljene kao polagano razvijanje svijesti o dramskom tekstu i samosvijesti osobe kao pisca.

Vjerujemo u individualni pristup svakom novom autoru i njegovom specifičnom senzibilitetu, stoga radionice nisu osmišljene u formi tečaja, već na njih gledamo kao na otvoreni rad u malim skupinama i pod vodstvom mentora, a ne predavača.

Polaznici naše radionice imaju mogućnost sudjelovanja na programu INTERNO, gdje će ravnopravno s iskusnijim piscima sudjelovati u raspravama i predstavljanju vlastitih drama, te na taj način ući u odabir radova za godišnju knjigu dramskih tekstova, kojom se naši pisci predstavljaju javnosti.

Upisi su u tijeku cijele godine, kako bismo uvijek mogli formirati male skupine od 3-6 polaznika.

Svaka skupina sastaje se s mentorom jednom tjedno u dogovorenom terminu, u trajanju od 120 min.

Cijena mjesečne članarine iznosi 350 kn, odnosno 300 kn za srednjoškolce i studente.


Prijavite se na:


ili na broj telefona:
099/ 2323 914

Više informacija, novosti te raspored radionica možete saznati na blogu Ateliera!