Teatar Prestige

 

Teatar Prestige umjetnička je organizacija čija je namjera da višegodišnje druženje s djecom tijekom nastupa pretvori u edukativni projekt u kojem će i dalje promicati glumačke i iluzionističke vještine. Kazališna i glazbeno-scenska djelatnost teatra uključuje pripremanje i izvođenje djela domaćih i stranih autora, raznih priredbi, recitala, glazbenih i baletnih predstava, lutkarskih predstava i sl.
Teatar Prestige osnovali su Luka i Ivica Vidović krajem 2010. godine u Zagrebu pri Ministarstvu kulture Republike Hrvatske, a Prestige je počeo djelovati 2011. godine. Prva predstava Teatra Prestige "Cijeli svijet je pozornica" režirana je po predlošku Luke Vidovića.

Luka Vidović naš je poznati iluzionist, voditelj i glumac.
Svoj je fokus još odmalena usmjerio na iluzionizam, a u posljednjih je 15 godina često nastupao u kazalištu:
•    GDK Gavella "MAGIC OF LUKA VIDOVIĆ", 15. 3. 1998. - 16. 4. 1998.;
•    SK Kerempuh, "MAGIC ACT SHOW"  s Tarikom Filipovićem, Reneom Bitorajcem (315 izvedbi), od 2003. g. i još je na repertoaru;
•    Dječje Kazalište Trešnja, "PSST" Tene Štivičić u režiji Željka Vukmirice, 2004. g.;
•    "MAGIC TOUCH" redatelja Renea Bitorajca, humanitarni kazališni projekt koji je odigran oko 40 puta na području grada Zagreba 2005. g.;

i na televiziji:

•    Miss Universe Hrvatske - voditelj;
•    Noć gutača reklama - nastupi s iluzionističkim trikovima;
•    HTV,  "Goleo" - u emisiji sudjeluje sa iluzionističkim trikovima;
•    HTV,  "Na domaćem terenu" - cijela sezona s glumačko iluzionističkim skečevima.

Više od 1000 iluzionističkih nastupa!
S projektom "Magic & School" ove je godine počeo obilaziti škole diljem Hrvatske te je izdao 3 glumačko-iluzionistička edukativna DVD-a  "Lukine kućne čarolije" sa Zrinkom Cvitešić, Milom Elegović i Hrvojem Kečkešom te dvije "Lukine čarobne kutije" koje su rasprodane diljem Hrvatske s kojima je osvojio sve buduće male mađioničare!

 

Kontakt:

Iva Šalamon

Teatar Prestige
Turinina 12, Zagreb
mob:
e-mail: