INTERNO predstavlja Srđana Sandića

 

Projekt Interno Kazališnog Epicentra nastavlja s predstavljanjem dramskih pisaca nove generacije i u 2012.

Ilustracija/foto: V. Vascarac

"...Zamolila ga je da ju spasi. Odbio je. Htjela je da on bude netko drugi. On je htio da ona bude netko drugi. Nisu uspjeli. Ne može se u tome uspjeti..."

 

U srijedu 11. siječnja 2012. u 19h u sklopu projekta INTERNO održat će se predstavljanje drame Srđana Sandića (t)Umor. Dramu čitaju Leona Paraminski, Marko Cindrić, Urša Raukar, Anja Matković i

Adrian Pezdirc, a na sudjelovanje i raspravu o tekstu pozvani su svi zainteresirani za najnovije tekstove nove generacije domaćih autora i praćenje novih kretanja u hrvatskoj drami. Predstavljanje se održava u prostorijama Kazališnog Epicentra u Preradovićevoj 44/II.

 

Platforma za razmjenu novih ideja u drami

Projekt Interno služi kao platforma za predstavljanje dramskih autora i novih dramskih tekstova. Primarno zamišljen kao mjesto gdje autor može doći u potrazi za povratnom informaciju o svojem radu, Interno isto tako pruža priliku i svim drugim umjetnicima čiji je rad vezan uz dramsko stvaralaštvo da dođu u kontakt s novim, neizvedenim dramskim tekstovima naših autora.

 

Tekst tuge i straha, ali i hrabrosti i ljubavi

Srđan Sandić (1985.) završio je studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti. Piše prozu, poeziju, kritike i kulturne intervjue, te iza sebe ima dva kazališna projekta: Nu:write theater festival /Tales of two cities + Kazalište u Močvari: Dugi plavi brod sjena plovi.

"(t)UMOR je tekst tuge i straha, ali i hrabrosti i ljubavi." kaže Srđan. "Tumor je naime umor. Ova drama posvećena je mom ocu. Tekst je to koji govori o pred-okolnostima i o (ne)stanjima. O svemu onome što je uvijek - na dohvat ruke. Ali nikada u šaci. S druge strane, (t)UMOR je možda samo još jedna priča o ljubavi. O nekoj tamo izmišljenoj ili stvarnoj ljubavnoj situaciji ili situaciji Ljubavnog."

 

Više o svemu saznajte na .

Svoj dolazak najavite